Mijn favorieten

Taxatie


De waarde van een woning of bedrijfsobject is afhankelijk van verschillende factoren. De gecertificeerde taxateur van Makelaardij Te Keap kan een uiterst nauwkeurige en objectieve waardebepaling voor u uitvoeren. Of het nu gaat om een waardering voor aankoop, verkoop of het afsluiten van een hypotheek: op de deskundigheid van Makelaardij Te Keap kunt u vertrouwen.

Makelaardij Te Keap is ingeschreven bij het Nederlandse Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en het Register voor Makelaar Taxateurs (VastgoedCert). Wij zijn tevens aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Taxateurs Unie. Dit betekent dat wij aan de hoogste en strengste kwaliteitseisen voldoen en voor ieder doel een taxatierapport kunnen maken.


                         


Het NWWI en De Taxateursunie zijn dé keurmerken voor woningtaxaties. Beide valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Het NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen, welke de uitvoerder is van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport dat door het NWWI is gevalideerd. Een groot aantal geldverstrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

Bij de waardering van Bedrijfsmatig onroerend goed wordt altijd gebruik gemaakt van het laatste model taxatierapport Commercieel Vastgoed.