Mijn favorieten

Wie is wie

 

­

Al bijna 20 jaar bedienen wij een groot deel van de onroerend goed markt in de Provincie Friesland. ­

­

­

Over de jaren hebben we dan ook vele kopers, huurders, verkopers en verhuurders succesvol samengebracht.

­

Ook voor een deskundig opgemaakt gevalideerd woningtaxatierapport ­(NWWI, TaxateursUnie) of bedrijfsmatig ­taxatierapport ­bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Makelaardij Te Keap

Ben de Groot BRE/BBA/RT/RMT Makelaar/taxateur o.z.

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de NVM makelaardij. Nadat ik vijf jaar met veel plezier in loondienst gewerkt heb, ben ik in 2001 voor mezelf begonnen. In de eerste jaren heb ik mij als zelfstandige uitsluitend bezig gehouden met taxatie werkzaamheden en aankoopbegeleiding.
In de jaren hierna heb ik op verschillende locaties in Heerenveen kantoor gehad en heel veel partijen succesvol bij elkaar gebracht op het gebied van aan - en verkoop.

Eigenlijk ben ik deels terug gegaan naar de Roots door weer vanuit huis te werken en mij met Makelaardij Te Keap weer uitsluitend bezig te houden met taxatiewerkzaamheden en aankoopbegeleiding. Omdat ik ook graag in teamverband werk, ben ik daarnaast als freelancer een paar dagen per week werkzaam bij een collega NVM kantoor. Regelmatig wordt ik door andere collega’s gevraagd om mee te sparren op het gebied van complexe bedrijfsmatige of specialistische taxaties.

Al vanaf dag één dat ik werkzaam ben in dit mooie vak gaat mijn interesse uit naar ontwikkelingen en trends in ons vakgebied. Meer dan gemiddeld ben ik geïnteresseerd in wat er onder de collega’s speelt. De kwaliteit op peil houden en kennis delen staat bij mij hoog in het vaandel.

Mede om die reden ben ik docent bij een makelaardij opleiding geweest en ben ik sinds kort tevens auditor voor de NVM.